Brigita Habjan Štolfa - ROD Ajdovščina

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina je bila ustanovljena decembra 1999, kot neprofitna razvojna ustanova. Od leta 2006 ima status javnega zavoda. Njene ustanoviteljice so Občina Ajdovščina, Občina Vipava ter Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina.

Temeljna dejavnost zavoda je opravljanje del in nalog pospeševanja skladnega razvoja. Te naloge vključujejo spodbujanje razvoja podjetništva, turizma, podeželja, okolja, človeških virov in regionalnega razvoja ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja in usklajenega prostorskega in okoljskega načrtovanja.

 

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina opravlja tudi naloge vodilnega partnerja Lokalne akcijske skupine Vipavska dolina (na kratko LAS Vipavska dolina) in v tej vlogi skrbi za njeno učinkovito in nemoteno delovanje. Za LAS opravlja vse administrativno-strokovne naloge in naloge finančnega organa LAS.

 
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih javnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.