Javni razpis za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih in krepitvi njihovih kompetenc 2021

19.04.2021

Razpisovalec: Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije
Rok za oddajo: 23. 4. 2021 do vključno 16.00 ure.
 

Namen razpisa je spodbuditi podjetja k učinkovitemu upravljanju starejših zaposlenih in h krepitvi njihovih kompetenc z vidika podaljševanja njihove delovne aktivnosti.


Predmet sofinanciranja:
SKLOP A: svetovanje pri pripravi strategije za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih (izjema podjetja do 9 zaposlenih in podjetja, ki si lahko sama pripravijo strategijo);
SKLOP B: usposabljanja na področju razvoja kariere s krepitvijo kompetenc starejših zaposlenih:

  • B2 udeležba v motivacijskih programih za starejše zaposlene,
  • B3 usposabljanja na področju osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanje kompetenc starejših zaposlenih,
  • B4 usposabljanja s področja digitalnih kompetenc.

Upravičeno obdobje izvajanja aktivnosti je od datuma podpisa pogodbe o sofinanciranju do najpozneje 30. 6. 2022 oziroma skladno z dinamiko, določeno v JR ASI 2021.


Upravičenci:

  • organizacije, registrirane za opravljanje dejavnosti po Zakonu o gospodarskih družbah ali po Zakonu o zadrugah in so vpisane v poslovno/sodni register vsaj 12 mesecev pred dnevom objave JR ASI 2021;
  • imajo najmanj 5 zaposlenih, od tega 3 starejše (50 let ali več na dan objave JR ASI 2021);
  • ni podpisal pogodbe za prejem sredstev na JP ASI 2017 in JP ASI 2019;
  • z zaprošenimi sredstvi ne bo presegel dovoljenega zneska za dodelitev pomoči po pravilu »de minimis,« v predhodnih dveh poslovnih letih in v tekočem poslovnem letu.

 

Dodatna informativna delavnica:

V sredo, 21. 4. 2021, bo ob 9.30 uri izvedena informativna delavnica, kjer bo predstavljena vsebina javnega razpisa, način oddaje vloge ter dana možnost za morebitna dodatna vprašanja. Prijava.

 
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.