Do konca leta še 8 javni razpisov Programa razvoja podeželja

10.11.2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo okvirni terminski načrt objave javnih razpisov Programa razvoja podeželja (PRP) 2014-2020.

 

Do konca leta 2020 bo predvidoma objavljenih še 8 javnih razpisov, januarja 2021 pa bo predvidoma objavljen še zadnji javni razpis za mlade prevzemnike kmetij. Okvirni terminski načrt objave javnih razpisov PRP 2014-2020. 

 

 

 

Agencija je vzpostavila spletni pregledovalnik za vlagatelje vlog in zahtevkov. Vlagatelji vlog in zahtevkov za ukrepe kmetijske politike lahko pridobijo informacije o tem, v kakšni fazi obravnave je njihova vloga oz. zahtevek in kdaj lahko pričakujejo odločbo oziroma izplačilo odobrenih sredstev. Aktualne podatke lahko spremljate tukaj. 

 
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih javnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.