Izkoristite davčne olajšave za raziskovalno razvojne dejavnosti

Izkoristite davčne olajšave za raziskovalno razvojne dejavnosti

13.11.2023

Davčne olajšave za raziskovalno razvojne dejavnosti predstavljajo spodbudo podjetjem, da zaradi tveganih in nepredvidljivih dejavnosti raziskav in razvoja zmanjšajo davčno breme podjetja. 

Upravičenci do davčnih olajšav so podjetja, ki v okviru svojega poslovanja izvajajo raziskovalno-razvojne dejavnosti. Uveljavlja se lahko tiste aktivnosti oziroma stroške, ki so nastali v enem računovodskem letu. Skrajni rok za predložitev dokumentacije je do konca marca za preteklo poslovno leto. 

Za priznanje upravičenosti do olajšav je potrebno predložiti poslovni načrt ali posebni razvojni projekt oziroma program.

Za več informacij in pomoč pri pripravi potrebne dokumentacije smo vam na voljo. Kontaktirajte nas in izkoristite priložnost za optimizacijo vaših davčnih obveznosti s pomočjo raziskovalno-razvojnih olajšav.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. ALIAS PLUS d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih javnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.