WEBINAR O AKTUALNIH RAZPISIH ZA PROIZVODNA PODJETJA

20.01.2023

 

Vabljeni na 30-minutni brezplačni webinar, kjer boste izvedeli, v katerih razpisih so na voljo nepovratna sredstva in kako si z dobro pripravo povečati možnosti za uspeh.

 

Webinar priporočamo proizvodnim podjetjem, ki že imajo izkušnje s pridobivanjem sredstev za digitalno transformacijo poslovnih procesov kot tudi tistim, ki to šele načrtujejo.

 

 

Svoje izkušnje bosta z vami delili:

  • Urša Piculin Tancoš, direktorica podjetja Alias plus d.o.o., ki se specializirano ukvarja s pridobivanjem EU sredstev za podjetja. Ima več kot 10-letne izkušnje s soustvarjanjem projektnih idej in iskanjem pravih virov financiranja.
  • Brigita Tomažič, vodja prodaje ERP sistema iCenter v podjetju Saop Slovenia, ki je pred tem svoje vodstvene izkušnje nabirala na področju proizvodne branže, do katere še danes goji posebno navdušenje. Podjetjem dnevno svetuje, kako lahko s pomočjo digitalizacije optimizirajo svoje poslovne procese.

 

Sogovornici bosta podrobneje predstavili vsebino najbolj aktualnih razpisov, odgovarjali na najpogostejša vprašanja in podali praktične nasvete, kako pristopiti k prijavi, kaj je pomembno vedeti ter kako si povečati možnosti za pridobitev sredstev.

 
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih javnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.