92% uspešnost na razpisih za digitalizacijo

19.01.2022

V teh dneh so končno prispele odločbe za razpis P4D- Spodbude za digitalno transformacijo MSP ter razpis E-poslovanje. 24 podjetjem smo omogočile sredstva za izvedbo prehoda na digitalno poslovanje in prilagoditev digitalnim trgom.

 

Namen razpisa P4D je spodbuditi rast in razvoj podprtih podjetij ter odpravljanje posledic pandemije covid-19 na osnovi vlaganj v uporabo digitalnega poslovanja v svojih dobaviteljskih in/ali prodajnih verigah, dviga upravljavskih kapacitet, vpeljava digitalnih poslovnih modelov, izvedbe investicij za namene digitalne preobrazbe v proizvodnjo in poslovanje podprtih podjetij, spodbujanje energetsko in snovno učinkovitih procesov, povečanje dodane vrednosti na zaposlenega ter ohranitev delovnih mest v podprtih podjetjih. 

 

Preko sofinanciranja stroškov vzpostavitve ali nadgradnje e-poslovanja, pa bodo podprta podjetja lahko prevzela elektronski način  poslovanja in lažje vstopajo v globalne verige vrednosti in na nove trge, povečala mednarodno konkurenčnost njihovega poslovanja, izboljšala in pospešila interakcijo s poslovnimi partnerji v tujini ter izboljšali odnose v celotni dobavni verigi.

 

92 % uspešnost na razpisih za digitalizacijo....we are going for 100 %
 
 
 

Prijavi se na novice

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o aktualnih javnih razpisih in novostih na področju nepovratnih sredstev

Prijava

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.